יוחנן למביאסי מגיש: שעה עם בשר

    יוסי אשר 2 Comment on יוחנן למביאסי מגיש: שעה עם בשר
    8:29
    09.05.24
    מוטי הלפרין No Comments on פרסום ראשון: הדיל המפתיע בבחירות לרבנות, שסוכל

    התכניות האחרונות

    ארכיון תוכניות

    פוסטים אחרונים

    תגיות

    השף יוחנן למביאסי מגיש בתוכנית חדשה שעה עם בשר מבחר מתכונים איכותיים למגוון מאכלים משובחים. התוכנית החדשה מדי שבוע יום שני ב- 11.00 בהגשת יואב דיליאון.

    ואלו הם המתכונים שהוגשו בתוכנית י"ז אדר א' תשע"ד 17/2/14:

     

    1. ממרח לימון טמין ופלפל אדום

    מנות: 4
    זמן ההכנה: 5 דקות.

    מצרכים:
    כף 1קליפות לימון מגורדות
    1 כף תימין יבשים
    1 כפית מלח גס
    1 כפית פלפל שחור

    אופן ההכנה:
    1.בקערה קטנה יש לשים את קליפות הלימון , תימין, פלפל שחור ומלח.
    מיד לפני בישול הסטיק יש לעסות בעדינות את הממרח אל תוך הסטיק.

     

    2. מרינד- בלסמי וסויה

     

    זמן ההכנה: 5 דקות
    מנות: 4-5

    מצרכים:
    2\1 כוס חומץ בלסמי .
    4\1 כוס רוטב סויה .
    2 כפות דבש .
    4 בצל ירוק ( חתוך)
    2\1 כפית פלפל חריף.

    אופן ההכנה:
    1:בקערה קטנה נערבב את החומץ בלסמי , רוטב סויה, דבש בצל ירוק ופלפל חריף . נשרה את הסטיק ברוטב המרינדה במש ך 30 דקות. עדיף כל הלילה.

    טיפ: המרינדה מרככת את הבשר ומוסיפה טעם.

    לפני הבישול יש להסיר את הרוטב המיותר בכך שמנערים את הסטיק.

     

    3. אקסטה קריספי תפו"א

    מנות: 4-6

    מצרכים:
    1 ק"ג תפו"א קלוף
    2 כפות שמן זית
    מלח גס

    אופן ההכנה:
    1: יש לחמם את התנור ל200 מעלות צלסיוס
    2: לחתוך את התפו"א לחתיכות מרובעות גדולות ולשים בסיר עם מים קרים ולסגור את המכסה.
    3: להרתיח את המים עם התפו"א למשך 6 דקות. יש להגיע למצב שהקצוות של התפו"א יהיו רכות אבל תוך תפוח האדמה עדיין יהיה קשה.
    4: לסנן את התפו"א מהמים ולהחזיר לסיר. לזלף את השמן זית והמלח על התפו"א לסגור את המכסה ולנער בעדינות את הסיר.:)
    5: להניח את התפו"א על תבנית עם ניר אפיה ולהשים בתנור במשך 30-40 דקות עד שיזהיב ויהיה קרספי.



    2 תגובות

    מיין תגובות
    1. 2

      איך שולחים את המתכון של בשר שביקשתם?

    2. 1

      איפה המתכון של הפיצה שקשוקה שהבטחתם להעלות לאתר